Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podignuta razina upozorenja

Velika opasnost od zaraze koronavirusom: SAD savjetuje građanima da ne putuju u Veliku Britaniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjedinjene Američke Države svojim građanima preporučuju da ne putuju u Veliku Britaniju, koja je jučer popustila mjere unatoč tome što raste broj novozaraženih koronavirusom.

Državno tajništvo SAD-a objavilo je upozorenje četvrte razine za Veliku Britaniju i savjetuje građanima da ne putuju u tu europsku zemlju zbog velikog rizika od zaraze koronavirusom. Dosad je vrijedilo upozorenje treće razine kojim se građane pozivalo da preispitaju je li im putovanje nužno, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka se reakcija Rusije Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje Ilustracija NAPETOSTI NA BLISKOM ISTOKU Nakon silovitog osvetničkog pohoda zbog ubijenih Amerikanaca, Hutisti poslali poruku: "Ovo neće proći bez odgovora i posljedica"

Velika Britanija ukinula je gotovo sve restrikcije, iako dnevno ima oko 50.000 novozaraženih, što je najveći broj slučajeva od siječnja.

Istovremeno, bivši glavni savjetnik britanskog premijera Dominic Cummings u prvom intervjuu nakon odlaska s pozicije kritizirao je Borisa Johnsona jer nije želio nametnuti drugi lockdown prošle jeseni zato što "ljudi koji umiru gotovo svi imaju više od 80 godina".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene