Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svatko ima pravo na mišljenje

Dino Rađa poručio antikoronašima: "Kada dobijete teške simptome, ‘ajte kod Cetinskog na dozu pozitive umjesto u bolnicu”

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnji Festival slobode na zagrebačkom gradskom trgu šokirao je zdravstvene djelatnike i naišao na osudu dijela javnosti. Jedan od onih koji ne podržavaju poruke poslane s Trga bana Jelačića je i bivši košarkaš Dino Rađa koji je komentar ostavio na društvenim mrežama.

Više stotina ljudi jučer se okupilo na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje su prosvjedovali protiv epidemioloških mjera. Malo tko je nosio masku, a nije se ni poštovala socijalna distanca. U jednom trenutku prosvjednici su spriječili i vozilo hitne pomoći da prođe do građanina kojem su trebali pružiti pomoć jer je kolabirao od vrućine.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Bivši košarkaš Dino Rađa poručio je prosvjednicima da se obrate Tonyju Cetinskom, umjesto u bolnicu, ako razviju simptome bolesti COVID-19.

"Apsolutno podržavam proteste jučer protiv maski i korone. Fala demokraciji pa svako ima pravo na svoje mišljenje i na svoje postupke.

Samo kad neko od vas prisutnih jučer ili neko od vaših roditelja dobije teške simptome Covid19 onda isto tako ajte kod Cetinskog na 3-4 doze pozitive umjesto u bolnicu na lijekove, kisik i respirator", napisao je Rađa na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene