Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud odlučio

Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena je u Slatini u trgovini pala na lokvi vode i slomila palčanu kost zbog čega joj trgovački lanac mora platiti odštetu i podmiriti sudske troškove.

Ženi koja je u srpnju pala u trgovini u Slatini trgovački lanac sada mora platiti 7750 eura.

Ona se tijekom kupovine poskliznula na vodu koja je iscurila iz rashladnog uređaja, pala je na pod i zadobila "prijelom donjeg dijela palčane kosti na palcu desne ruke", piše u presudi.

Žena se u trgovinu uputila po mliječne proizvode, a onda se poskliznula, javlja Danica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliko razočarenje Umirovljenik htio dodatno zaraditi pa dobio znatno manji iznos, jedna stvar bila je ključna: "Ostao sam u šoku"

"Odmah sam osjetila bol u desnoj šaci i natekla mi je ruka u pregibu između šake i zgloba, kao i dio prstiju. Uspjela sam ustati tek uz pomoć kćerke", ispričala je žena.

Danica prenosi da trgovina osporava tužbu jer žena nije dokazala da je ozljeda nastala baš u toj trgovini, da inspekcijskim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti te da nitko od zaposlenika nije vidio da je pala ili se ozlijedila. 

Pročitajte i ovo Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Žena koja je slomila kost sljedećeg je dana u istoj trgovini vidjela još jednu ženu koja se poskliznula na istom mjestu kao i ona dan ranije, a o tome je svjedočila na sudu.

Sutkinja je u četvrtak prihvatila tužbu. Trgovina ženi mora platiti odštetu od 6250 eura te podmiriti sudske troškove u iznosu od 1500 eura. Presuda je nepravomoćna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene