Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučajnost?

Odvjetnik koji je urlao na Milanovića pred biralištem dan ranije pratio skijanje uz Plenkovića, Bandića, Kitarovića...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački odvjetnik Branimir Jović dan nakon incidenta sa Zoranom Milanovićem snimljen je kako utrku Snježna kraljica na Sljemenu prati iza premijera Andreja Plenkovića, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Jakova Kitarovića, ministara Davora Božinovića, Marka Pavića...

Branimir Jović, zagrebački odvjetnik koji je na izborni dan pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića, samo dan ranije sjedio je tik iza Andreja Plenkovića na Snježnoj kraljici na Sljemenu. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

Jović je pričekao Milanovića na izlazu s birališta i pred okupljenim novinarima sasuo žestoku paljbu nazivajući ga komunjarom.

"Ne može mene nitko maknut, komunjara da me makne. Laže vas sviju", vikao je Jović, a nastavio je i kad je Milanović izašao.

Milanović je situaciju pokušao smiriti pruživši mu ruku, no Jović ju je odbio uz novu salvu uvreda.

Iako se isprva činilo da se radi o slučajnom susretu na biralištu, fotografije sa Snježne kraljice bacaju novo svjetlo na cijeli slučaj. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene