Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sramotno i nedopustivo

VIDEO "Užas! Treba ga kazniti s par godina zatvora'': Zagrepčani komentiraju brutalni napad na radnika Čistoće

Tijekom vikenda Zagrepčane je zgrozila vijest o napadu na radnika Čistoće koji je obavljao svoj posao u Sesvetama. Brutalno ga je napao i teško ozlijedio pijani 44-godišnjak.

Građani Zagreba zgroženi su napadom na radnika Čistoće dok je obavljao svoj posao. "Užas!", "Sramota!", riječi su kojima nam opisuju incident koji su oštro osudili. Što su sve rekli za DNEVNIK.hr, pogledajte u priloženom videu.

Radnici navikli na neugodne situacije

Radnika Čistoće napao je vidno alkoholizirani 44-godišnjak, koji je nakon napada pobjegao, ali ga je policija ubrzo uhitila.

Djelatnika Zagrebparkinga pitali smo je li doživio nešto slično dok je radio, je li bilo neugodnih situacija.

"A bilo je...", rekao nam je nevoljko i dodao da se s obzirom na broj godina rada, a ima ih gotovo 30, nešto mora dogoditi. "To je normalno", dodao je. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Još jedno ograničenje Bizarna odluka talibana, zatvaraju frizerske i kozmetičke salone u Afganistanu: "Prava žena poštuju se u skladu s islamskim zakonom i običajima"

Mišljenja i komentare građana o drugim temama možete pogledati >>OVDJE.

Za komentar smo zamolili i tvrtku Čistoća i Grad Zagreb, ali nam još nisu odgovorili.

Napadaču kaznena prijava

Policija je 44-godišnjaka uhitila u subotu i nad njim provela kriminalističko istraživanje nakon kojeg ga je predala pritvorskom nadzorniku, a slijedi mu i kaznena prijava zbog "sumnje u počinjenje kaznenih djela prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi te teška tjelesna ozljeda".

Pročitajte i ovo Vatrogasci spašavali mače show malog čupavca FOTO Jake snage u noćnoj akciji, pogledajte kako su spasili mačića koji je otišao kamo nije trebao

Brutalni napad osudili su i iz Grada Zagreba, a gradonačelnik Tomislav Tomašević telefonski se čuo s napadnutim radnikom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene