Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se Tomašević

Brutalan napad na radnika Čistoće: Zbog teških ozljeda završio u bolnici, kolege spriječile tragediju

Radnici zagrebačke Čistoće
Radnici zagrebačke Čistoće Foto: Zeljko Puhovski/ CROPIX
Dok je obavljao svoj posao, radnika zagrebačke Čistoće napao je u subotu u Sesvetama pijani muškarac te je radnik zadobio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je Sesvetama fizički napao radnika Čistoće u subotu dok je obavljao svoj redovni posao. Nakon napada na radnika pobjegao je s mjesta događaja. Radnik je zadobio teške tjelesne ozljede, prevezen je u KBC Rebro u Zagrebu te je zadržan u bolnici.

Veća tragedija spriječena je pribranošću i hrabrošću njegovih kolega iz Čistoće koji su uspjeli zaustaviti napadača, upozorili su iz Grada. 

Pročitajte i ovo Uhićeni Britanac - 1 OZLIJEDIO POLICAJCA Ovo je Britanac koji je izazvao kaos u avionu: Bio je potpuno rastrojen, odvezen je u bolnicu

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević telefonski se čuo s radnikom i njegovom obitelji, izrazio mu podršku i ponudio svu moguću pomoć, dodali su.

"Najoštrije osuđujem jučerašnji kukavički napad na radnika Čistoće koji je uredno izvršavao svoju dužnost", izjavio je gradonačelnik Tomašević te dodao: "Ovaj brutalan napad potpuno je neprihvatljiv i za njega nema niti može biti bilo kakvog opravdanja. Izuzetno je važno da ne prođe nekažnjeno, te očekujem najstrožu moguću kaznu za počinitelja."

Pročitajte i ovo Ilustracija U Brodu na Kupi Motorom na mostu pijan oborio dvoje pješaka i pobjegao: Muškarac upao u rijeku i poginuo, žena ozlijeđena

Policija je u subotu uhitila napadača koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa kao i teške tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja napadač će biti predan pritvorskom nadzorniku, nakon čega slučaj preuzima Državno odvjetništvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene