Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za Božić

U anketiranju građana naletjeli smo i na jednu poznatu osobu: Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Od Božića nas dijeli još samo pet dana. Centrom Zagreba vlada vreva građana koji obavljaju posljednje pripreme prije blagdana i turista koji uživaju u Adventu i atmosferi. Pitali smo ih kako se pripremaju za blagdane, jesu li već kupili poklone i hoće li potrošiti više nego prethodnih godina te bez čega ne mogu zamisliti svoj blagdanski stol.

Par koji smo sreli s nama nije stigao podijeliti ni imena, ali podijelili su vrlo poseban trenutak i uzbuđenje: "Uživamo u lijepoj šetnji po Zagrebu! Upravo smo se zaručili!"

Cijene hrane i namirnica bez kojih ne možemo zamisliti božićne blagdane ove godine više su nego prethodnih pa smo pitali građane hoće li trošiti više nego prije i bez čega ne mogu zamisliti svoj blagdanski stol.

Pročitajte i ovo Gužva u Zagrebu Stali tramvaji Nestalo struje u Savskoj, nastao prometni kaos

Što su nam građani i posjetitelji Zagreba još rekli, pogledajte u priloženom videu.

Aktualno Prije pandemije to je bila rijetkost, a sada je nužnost koju nude tvrtke da bi zadržale radnike: "Posao zbog toga ne trpi" Rad od kuće - 1 Rad od kuće - 1 Foto: DNEVNIK.hr Rad od kuće - 2 Rad od kuće - 2 Foto: DNEVNIK.hr Rad od kuće - 3 Rad od kuće - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Rad od kuće - 4 Hrvatska Prije pandemije to je bila rijetkost, a sada je nužnost koju nude tvrtke da bi zadržale radnike: "Posao zbog toga ne trpi" 1/4 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene