Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća na jezeru

Utopio se osobni kuhar Baracka Obame: "Bio je voljeni član naše obitelji"

Barack i Michelle Obama
Barack i Michelle Obama Foto: Bob Daemmrich / Alamy via Guliver
Dva dana trajala je potraga za nestalim muškarcem koji je pao s daske u jezeru u rezortu Masachussetsu. Izvučeno je tijelo 45-godišnjaka, a vlasti su objavile kako se radi o Tafariju Campbellu, osobnom kuharu obitelji Obama.

Nesreća se dogodila u nedjelju u jezeru Edgartown Great blizu obiteljske kuće bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame na otoku Martha's Vineyard. Tafari Cambpell je bio na daski na surfanje kad je pao u vodu i nestao pod površinom. Svjedoci su ga vidjeli da se bori ostati na površini, ubrzo su u potragu za njim krenuli ronioci.

45-godišnjak je bio kuhar u Bijeloj kući, a nakon što je Baracku Obami završio mandat 2016. godine otišao je raditi za obitelj Obama.

Barack i Michelle Obama dali su zajedničku izjavu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Na ključna pitanje bez odgovora Vlada čeka odgovor štrajkaša na novu ponudu, a Plenković tvrdi: ''Situacija jest izvanredna. Jer je bolje nego što je bilo prije''

"Tafari je bio voljeni član naše obitelji. Bio je kreativan i strastven po pitanju hrane i okupljanja ljudi. Znali smo ga kao toplog, zabavnog, izvanredno blagog čovjeka koji nam je svima život učinio svjetlijim", napisali su, prenosi Reuters. Dodali su kako iza Cambella ostaju supruga Sherise i dvojica sinova.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu - 4 velika oluja iznad hrvatske VIDEO Snaga nevremena iznenadila i Matu Rimca, objavio snimku: "Ovo roka sat vremena. Ne znam da sam to vidio prije"

Policija je kazala kako je Campbell bio u posjetu u Martha's Vineyardu, ali obitelj Obama nije boravila tamo u trenutku nesreće.

Vlasti su pokrenule istragu oko njegove smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene