Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena i snimka

Dvojica mladića srpske nacionalnosti napadnuti u Vukovaru. Pupovac: "Napali su ih navijači, sve je moglo završiti puno ozbiljnije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića srpske nacionalnosti usred bijela dana u Vukovaru je napala skupina muškaraca.

U četvrtak oko podne u centru Vukovara napadnuta su dvojica mladića (24, 29), a kako se neslužbeno doznaje, obojica su srpske nacionalnosti. Policija je samo potvrdila napad ne navodeći nacionalnost sudionika, a dodali su kako je mlađi muškarac prevezen u vukovarsku bolnicu gdje su mu utvrđene lakše ozljede, dok je stariji prošao bez ozljeda. Policija traži počinitelje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kijev bez komentara Ukrajina napala ruske snage na Krimu američkim raketama velikog dometa Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

"Ovo je jedan od najdrastičnijih napada jer je riječ o napadu u kojem su sudjelovali lokalni navijači i oni koji su došli iz drugih krajeva Hrvatske. Napad se odvio ispred gradskog poglavarstva u pola bijela dana i mogao je završiti mnogo ozbiljnije nego što je na sreću završio", kazao je za Večernji list Milorad Pupovac.

Kako pišu Novosti, na mladiće srpske nacionalnosti u dobi od 24 i 29 godina u četvrtak je u centru Vukovara nasrnulo više osoba, a u isto vrijeme u restoran Mornar ušla su dvojica muškaraca pozdravljajući sa "Za dom spremni".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene