Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazovna godina

Udruženje CROMA proglasilo menadžere i poduzetnike godine: ''Moramo izaći i kao bolji ljudi, ali i kao bolje gospodarstvo''

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA proglasilo je menadžere godine. Dodijeljene su nagrade u 10 kategorija, a ona za životno djelo pripala je dugogodišnjem čelnom čovjeku Končara Darinku Bagi.

Iz udruženja su istaknuli kako je ova godina, zbog korona krize, bila vrlo izazovna za sve. Tvrtke koje vode nagrađeni, zajedno zapošljavaju više od 2.600 djelatnika, a ove godine otvorile su i 208 novih radnih mjesta.

''Izrazito sam ponosna prvenstveno na svoj tim i to na rezultate koje smo postigli u ovoj izrazito zahtjevnoj godini, ali to je rezultat ne samo ove nego i nekoliko zadnjih godina'', rekla je Jasminka Horvat Martinović, dobitnica nagrade za velika poduzeća.

Pročitajte i ovo Vedran Jakominić covid katastrofa i pomoć Poduzetnici o Vladinim mjerama za spas: "Moramo platiti užasno puno novca koji nemamo da bismo s vremenom to dobili natrag, što je strašno"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzajamna zahvalnost Splitski ugostitelji tijekom pandemije nose obroke medicinskom osoblju u COVID bolnicama: ''Budimo pošteni, njima je ipak najteže''

Pozitivan duh ima i predsjednik CROMA-e. "Korona kriza se dogodila, ona će proći, međutim mi iz toga moramo izaći i kao bolji ljudi, ali i kao bolje gospodarstvo'', zaključio je Tihomir Premužak.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene