Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo ruho hrvatskog turizma

Turistička zajednica predstavlja se na novom štandu s novim uniformama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ovogodišnjem World Travel Market – WTM sajmu u Londonu Hrvatska turistička zajednica promovira hrvatski turizam na potpuno novom štandu.

Hrvatska turistička zajednica pripremila je potpuno novi sajamski štand i nove uniforme za hostese. Novi dizajn postao je atrakcija već prvog dana postavljanja na jednom od najpoznatijih i najvećih svjetskih turističkih sajmova, onom u Londonu koji se održava od 7. do 10. studenoga ove godine.

Pročitajte i ovo Plaža - 1 Tristotinjak fotelja Raspisuju se natječaji za jedne od najpoželjnijih poslova, ali ima jedan problem: "Bit će to jako izazovno" Nikola Grmoja Oglasila se i policija Grmoja tvrdi da su napali djevojke koje skupljaju potpise za referendum: "Cure su u velikom šoku i strahu"

Niko Bulić direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice je rekao da su pripreme za sezonu 2012. započele  još prije početka ove, po svim pokazateljima odlične sezone. 'Hrvatska turistička zajednica uložila je velike napore kako bismo kvalitetu naše dosadašnje prezentacije podigli na novu, vrlo visoku razinu. Prve reakcije na naš novi štand i uniforme su iznimno dobre i uvjeren sam da ćemo njime osigurati izvrsnu primijećenost na velikim turističkim sajmovima', rekao je Niko Bulić.

Jedinstven dizajn štanda potpisuje Atelier Propadalo, a njime dominira veliki LED ekran koji se proteže gotovo cijelom njegovom duljinom, a na kojem se prikazuje posebno pripremljen promotivni film s brojnim prirodnim i kulturnim znamenitostima Lijepe Naše.

'Štand je pripremljen u četiri inačice različitih veličina, prilagođenih planiranim velikim turističkim smotrama na kojima će sudjelovati Hrvatska turistička zajednica', stoji u priopćenju Turističke zajednice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene