Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"Driftali" po stazi

Trojac u BMW-u divljao po skijalištu pa napao i teško ozlijedio izletnika: "Bili su vidno alkoholizirani"

Skijalište Platak
Skijalište Platak Foto: Damir Skomrlj/Cropix
U okolici Rijeke, na skijalištu, je došlo do tučnjave u kojoj su ozlijeđena tri izletnika. Jedan od gostiju je s djevojkom krenuo prema automobilu, kada su ga napala trojica i zadala mu teške tjelesne ozljede.

Došlo je do tučnjave na skijalištu Platak u okolici Rijeke, u nedjelju oko 20:10 sati. Ozlijeđena su trojica izletnika.

Tučnjava je počela nakon što je na popularno obiteljsko skijalište došao trojac u crnom BMW-u. Automobilom su počeli "driftati" po skijaškoj i sanjkaškoj stazi. Sve su u šoku promatrali posjetitelji X - bara.

Jedan od gostiju se uputio s djevojkom prema automobilu, gdje ga je napao trojac iz BMW-a. Prema riječima svjedoka, trojica muškaraca su ga oborila na pod i nastavili su ga udarati nogama, piše Jutarnji list. Zadobio je teške tjelesne ozljede.

Prema riječima Policijske uprave primorsko-goranske, nad njima se "vrši postupanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice".

Pročitajte i ovo Trg bana Jelačića Nepoznati počinitelji Cipelarenje na Trgu bana Jelačića: Dvojica napala i teško ozlijedila muškarca (30)

Lakše su ozlijeđena još dvojica muškaraca koja su unesrećenom muškarcu priskočila u pomoć. Napadače, kojima je u snijegu zapeo automobil, je privela policija.

Prema svjedocima - u crnom BMW-u bilo je društvo mlađih muškaraca i djevojaka, a bili su, kako kažu, u vidno alkoholiziranom stanju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene