Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Dalmaciji

"Treba li čekati da netko pogine?": Usred vožnje otvorila se rupa u autobusu, sve je snimljeno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Josko Supic/Cropix
Majka djeteta koje se vozilo autobusom iz Sinja do Splita u kojem se otvorila rupa u podu medijima je izrazila svoju zabrinutost.

"Tijekom vožnje otvorilo se dno autobusa u prolazu između sjedala! Znači, doslovno su putnici pod nogama gledali cestu kojom se voze i pridržavali tapet kojim je ta rupa bila prikrivena", poručila je gospođa koja je zabrinuta za živote svoje djece i pita se: "Treba li stvarno čekati da netko pogine u tim autobusima?"

"Moja se djeca svaki dan voze s tim prijevoznikom, a svi znamo da su mu autobusi derutni, svako malo su u kvaru, dolazi do zapaljenja tijekom vožnje...", kazala je gospođa koja se javila Slobodnoj Dalmaciji i poslala video rupe u podu iz autobusa u vožnji.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić iz minute u minutu Obustavljena potraga, majka ubojice prišla policajcima, a rođaci pristižu u njihovu kuću. Inspektori razgovarali s prijateljem ubojice

Zabrinuta majka sve je prijavila inspekcijama i gradskoj upravi u Sinju.

Na loše stanje autobusa tvrtke Promet Sinj građani se već dugo žale i brinu se za sigurnost, piše Slobodna Dalmacija, koja je kontaktirala i vlasnika tvrtke Matu Jujunovića, no on nije dao komentar na situaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene