Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nas optužuju za propast njihove tvrtke'

Taksi Cammeo podiže tužbu protiv sindikaliste Gončine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz kaznenu prijavu koju je za klevetu protiv Miljenka Gočina,predsjednik Sindikata hrvatskog vozača i nekoliko vozača Oryx taxija pokrenuo Mijo Bezer, pomoćnik pročelnika za promet, isto je učinila i tvrtka Taxi Cammeo.

'Nas optužuju za propast njihove tvrtke i brojne druge nepravilnosti, pa smo stoga podnijeli kaznenu prijavu za klevetu. To je inače već druga prijava protiv Gočina u proteklih godinu dana od kad smo prisutni na zagrebačkom tržištu', kazao je Dražen Medić, operativni direktor Taxi Cammea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže smjenu pročelnika za promet Cammeo ponudio posao otpuštenim vozačima Oryxa Slika nije dostupna Prepoznali se pa reagirali Cammeo: Nismo mi krivi Oryxu, nisu proučili tržište

Medić se osvrnuo i na druge probleme, kao na primjer na rješenje kojim Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ne priznaje pravo na bolovanje i ozljedu na radu pretučenom vozaču Taxi Cammea, Roku Paliću. Istaknuo je kako će zbog toga Cammeo uputiti žalbu HZZO-u.

>> Cammeo ponudio posao otpuštenim vozačima Oryxa

'Iako su verbalni napadi na naše vozače i dalje svakodnevica, broj fizičkih je, na sreću, smanjen, no ne i iskorjenjen. Imamo dobru suradnju s policijom, angažirali smo i privatnu zaštitarsku tvrtku te uveli 'gumb za paniku' ispod upravljača kojim vozač može pozvati upomoć ukolikoje napadnut',  ispričao je Medić.

Iz taxi Cammea su najavili i neke novosti unutar tvrtke koje spremaju kako bi poboljšali uslugu koju nude svojim korisnicima. Radi se o mogućnosti kartičnog plaćanja usluge taxija, nagradnim igrama te zapošljavanju još 250 dodatnih vozača, aludirajući na toliko otpuštenih vozača Oryx Taxija od kojih su za sada primili njih 20. (VLM Agencija)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene