Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže smjenu pročelnika za promet

Cammeo ponudio posao otpuštenim vozačima Oryxa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikat hrvatskih vozača trži hitnu smjenu Mije Bezera, pročelnika gradskog ureda za promet smatrajući ga jedinim odgovornim za otkaze 250 vozača u Oryx taksiju.

'Do srijede smo dali rok za očitovanje Gradskoj upravi o ovom traženju ostavke, a ako se Bezer ne smijeni do tada, zajedno sa svim otpuštenim taksi vozačima uz pratnju članova sindikata doći ćemo pred zgradu Grada Zagreba kako bi prosvjedovali', najavio je Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nas optužuju za propast njihove tvrtke' Taksi Cammeo podiže tužbu protiv sindikaliste Gončine Slika nije dostupna 'Nije moj sektor zadužen za to' Bezer: Nisam kriv za Oryx

Ujedno je pozvao i sve ostale nezadovoljne radom pročelnika Bezera da se pridruže najavljenom prosvjedu. 'Više od pola godine oslanjali smo se na rad gradskih i državnih institucija kako bi se brojne prijave o nepravilnostima u radu na tržištu taksi prijevoza riješile, ali očito nije bilo sluha pa je tek otpuštanje 250 radnika potaknulo na ova potez', dodao je sindikalist.

Na konferenciju je stigao i glasnogovornik Taxi Cammea Miroslav Hoffman, koji je branio svoju tvrtku od prozivki, ali je svim otpuštenim radnicima iz Orxy taksija ponudio posao kod svoga poslodavca. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene