Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživajte u snijegu dok možete

Kako stvari sada stoje, nećemo imati bijeli Božić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako sada stvari stoje, nećemo imati bijeli Božić. Stoga predstojeće dane iskoristite za uživanje u zimskim radostima jer se hladno vrijeme vjerojatno neće zadržati.

Iako su se mnogi kopneni krajevi tijekom noći zabijelili pod snježnim pokrivačem, vrlo je izvjesno kako se snijeg, osim u gorju, neće dulje zadržati. U atmosferi se već formira nova ciklona koja će nam donijeti nove oblake.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Sutra ujutro biti djelomice sunčano, u kopnenom području uz mjestimičnu maglu i slab mraz. Temperatura će se spustiti i nekoliko stupnjeva ispod nule, a ni na Jadranu neće biti više od 5 stupnjeva. S juga će na more postupno pristizati i novi oblaci, a puhat će umjeren i jak istočnjak i jugo.

Poslijepodne i u unutrašnjosti se očekuje porast naoblake, a do kraja dana, prije svega u Slavoniji, može biti i slabog snijega. Mjerit će se uglavnom od 3 do 6 stupnjeva. Malo snijega još može pasti i u gorskoj Hrvatskoj, a ponegdje na sjevernom Jadranu će uz više oblaka povremeno kišiti. Poslijepodne će puhati većinom istočnjak i bura. Temperatura će biti od 8 do 13 stupnjeva, u gorju između 1 i 5 stupnjeva.

Postupno naoblačenje sutra očekuje i Dalmaciju. Već poslijepodne će mjestimice biti kiše i grmljavine, a u unutrašnjosti je moguće i malo snijega. Puhat će umjeren i jak istočnjak i jugo, prema kraju dana na sjevernom dijelu zapuhat će bura. Temperatura od 8 do 13 stupnjeva.

Idućih dana bit će još hladnije, a snijega će povremeno biti najviše u ponedjeljak u gorskoj Hrvatskoj te u Slavoniji. Na moru će biti promjenjivo oblačno, u ponedjeljak i utorak uz kišu i grmljavinu, uglavnom prijepodne. Duž obale sjevernog i srednjeg Jadrana moglo bi čak biti i slabog snijega nošenog burom. U srijedu pretežno sunčano, stabilnije, a i bura će oslabjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene