Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Čabru čak 29 cm!

U kontinentalnoj Hrvatskoj noćas napadao snijeg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obistinile su se prve prognoze te je noćas u Zagrebu, ali i u većini kontinentalne Hrvatske pao snijeg.

Tako su jutros koji su jutros rano išli na posao mogli vidjeti snijeg na krovovima automobila. Po podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda u Zagrebu je pao 1 cm snijega. isto kao i u Kutini. 2 cm snijega je palo u Varaždinu, Virovitici, Karlovcu, Koprivnici, Bjelovaru, Čakovcu, Daruvaru te Otočcu i Ogulinu. U Delnicama je palo 8 cm snijega, na Bilogori 9, Begovom Razdolju 10, a na Sljemenu 16 cm snijega. Najviše je palo u Čabru, čak 29 cm snijega.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Snijeg u Gornjem Dragonošcu Stiglo zahladnjenje FOTO Pao je snijeg u Zagrebu: Izdani meteoalarmi, pahulje se očekuju i idućih dana

U prvom dijelu dana u unutrašnjosti pretežno oblačno, u gorju povremeno sa snijegom, a u nizinama kišom i snijegom. Na Jadranu promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, obilnijom u Dalmaciji. Poslijepodne se očekuje postupno razvedravanje. U kopnenom području vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Prognoza za Zagreb kaže da će biti pretežno oblačno s povremenom kišom i snijegom, u gorju snijegom. Poslijepodne se očekuje djelomično razvedravanje. Vjetar slab, a uglavnom u gorju i umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura od 4 do 6 °C.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene