Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danima bez struje

Jedini je u gradu, a sad su ga napali i štakori: "Bili su veličine manjih medvjedića"

Bez struje je danima jedan jedini semafor u Vrgorcu. Ne zato što je ukinuta subvencija, već su mu kabele, čini se, pregrizli miševi. U Upravi grada tvrde da s miševima nemaju problem. No neki smatraju da su se solidno namnožili. Kako bilo, semafor i miševi postali su tema.

Semafor u Vrgorcu konačno svijetli, ali do utorka je ovo jedino semaforsko raskrižje u gradu Vrgorcu bilo bez struje i svjetla. Fotografije koje je Dnevnik Nove TV dobio iz Županijskih cesta jasno pokazuju ugrize štakorskih zuba, koji su na više mjesta oglodali strujne kabele.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Sofije Preljvukić kolike su veličine bili, Nediljko je odgovorio: "Veličine manjih medvjedića."

Pročitajte i ovo Prijetnje Bernardu Kaiću - 3 Reagirao i Vili Beroš "Dao Bog da te sutra gledamo kako crkavaš": Poznati epidemiolog u strahu za svoj život

I gradonačelnik priznaje da su miševi u igri.

"Ovo je prvi napad miševa", poručio je Mile Herceg, gradonačelnik grada Vrgorca.

Pa i malo ozbiljnije.

"Bio je problem za dovodne kabele za te semafore i sa štakorima koji su to izgrizli. Sad ja vam ne znam", objasnio je Herceg.

Pročitajte i ovo Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Dijete na kućnoj njezi Otac pretučenog dječaka za Dnevnik Nove TV: "Nadam se da će to jednom stati, ne samo u Vukovaru nego i u cijeloj Hrvatskoj"

Iz Vrgorca s ovog semafora putevi vode prema autocesti A1, Pločama, Splitu i Dubrovniku, a s druge strane prema Hercegovini, pa se Hercegovci šale da bi Vrgorčani trebali ponuditi i nešto više osim kabela.

Više pogledajte u priloženom videozapisu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene