Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled na Markovu trgu

Saborski zastupnici provjerili zdravlje: Mjeriili šećer i otkrili što im diže tlak

Aktualno Galerija Daniel Spajić, Domovinski pokret Daniel Spajić, Domovinski pokret Foto: DNEVNIK.hr Hrvoje Zekanović, HDS Hrvoje Zekanović, HDS Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan, HDZ Damir Habijan, HDZ Foto: DNEVNIK.hr Svjetski dan hipertenzije - 1 Svjetski dan hipertenzije - 1 Foto: DNEVNIK.hr +2 Svjetski dan hipertenzije - 2 Galerija 1/7 >>
Povodom Svjetskog dana hipertenzije, saborskim zastupnicima mjerio se tlak i kontrolirao šećer.

Većina saborskih zastupnika kojima je izmjerene tlak povodom Svjetskog dana hipertenzije ne može se pohvaliti da je nizka. Za sve su, požalili su se, krive žustre saborske rasprave.

"Dok nisam u Saboru, imam normalan, kad dođem tu, onda mi malo skoči", rekao je Daniel Spajić iz Domovinskog pokreta te odgovorio na pitanje tko mu je digao tlak: "Katarina Peović zato što iznosi neistine. Optužuje me da sam tamo vrijeđao neku nacionalnu manjinu, a nije točno."

Pročitajte i ovo Katarina Peović i Ante Prkačin Letjele uvrede VIDEO Žestoka svađa u Saboru: "Od jutra slušamo njegove bljuvotine", "Jedna šuša tako naziva moj govor"

Tlak je izmjerio i Hrvoje Zekanović.

"Šećer je u redu, a tlak… Mislim da sam malo trčao pa je zbog toga malo viši. Kad bi ponovio za sat vremena, mislim da bi bilo u granicama normale", rekao je.

Damir Habijan je napomenuo da mu je na prošlom mjerenju tlak iznosio 160, ali da je od tada malo porastao: "Ma to je zbog vas, vi ste me svi napali", rekao je novinarima.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene