Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I vi možete pomoći

Posljednji je mjesec humanitarne akcije za bolnicu Srbrenjak: "Novac je samo alat kojim možemo mijenjati svijet"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji je mjesec humanitarne akcija ‘VG Legacy’ čiji je cilj prikupiti sredstva za medicinsku opremu Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu, u kojoj se liječe i brojni gorički mališani.

Humanitarnu akciju predvodi Dalija Zubek, koja je na svom Facebook profilu objavila kako se približavaju polovici iznosa koja im je potrebna da bi uspjeli u svom naumu.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

"Dragi moji, uskoro smo nadam se na pola puta do svote od 105.000 kuna koja nam je potrebna za kupnju respiratora, monitora životnih funkcija i dječjeg bolničkog kreveta za dječju bolnicu Srebrnjak. Ostalo nam je još mjesec dana do kraja humanitarne akcije pa vas molim da donirate i sherate koliko god možete", napisala je Zubek.

"Sve vlasnike firmi i obrta molim da se uključe i doniraju te trošak donacije iskoriste za smanjenje poreza na dobit/dohodak. Isto tako molim sve političke stranke da se uključe u ovu akciju i budu dio ovako lijepe ostavštine", dodala je te zaključila: "Moć je u našim rukama kada shvatimo da je novac samo alat kojim možemo mijenjati svijet."

Donaciju možete izvršiti i preko QR koda koji se nalazi na fotografiji humanitarne akcije, a broj žiro računa preko kojega se vrše uplate jest HR1323600001502566996.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene