Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fizički i psihički dobro

Piloti pušteni kući, i fizički i psihički su dobro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica pilota MIG-a 21, koji su se jučer srušili tijekom vojne vježbe pokraj vojnog poligona u Slunju, puštena su tijekom poslijepodneva iz Kliničke bolnice Dubrava u koju su lakše ozlijeđeni prebačeni nakon nesreće.

Ravnatelj KB Dubrava Milan Kujundžić izjavio je da se piloti fizički i psihički osjećaju dobro.

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao" Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu

Tijekom prijepodneva pilote su u bolnici posjetili predsjednica Vlade Jadranka Kosor i ministar obrane Branko Vukelić, načelnik Glavnog stožera OS RH general Josip Lucić te savjetnik predsjednika Republike za obranu Zlatko Gareljić.

>> 'Sve sam vidjela, ali nisam očekivala da će me pogoditi krhotine'

>> Treći pilot je vikao dvojici stradalih 'iskači, iskači'!

Satnik Igor Trošelj i natporučnik Marijan Kudlik tom su se prigodom zahvalili kolegama iz Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te bojni za specijalna djelovanja na brzoj akciji spašavanja zbog čega su svega sat i pol nakon nesreće bili prebačeni helikopterom u Zagreb. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene