Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potvrdila glasnogovornica

Otkriveno što je uzrok nesnosnog smrada u dijelu Zagreba

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zvonimir Barisin/Cropix
Glasnogovornica Zagreba Dinka Živalj u petak poslijepodne objasnila je zbog čega se u dijelu grada osjeti smrad zbog kojeg je u petak intervenirala i policija.

"Hitne intervencije sektora Odvodnje (Vodoopskrba i odvodnja)
postupile su na poziv građana i centra 112, izišle su na teren te je ustanovljeno da se radi o točkastom onečišćenju u kanalskom sustavu", priopćila je glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.

"Izmjerena je plinska atmosfera i ustanovljena koncentracija onečišćenja ispod dopuštene granice. Za svaki slučaj pristupilo se provjetravanju i ispiranju dijela kanalskog sustava navedenog područja", dodaje glasnogovornica.

Pročitajte i ovo Novi prosvjedi - 2 niska primanja, visoki troškovi Raste val nezadovoljstva u zemlji, najavljuju se novi prosvjedi: "Olovka u ruci je ove godine najjače oružje svih umirovljenika"

Zagrepčani s područja Maksimira, Petrove i Horvatovca u petak su prijavili kako zbog smrada imaju glavobolje i mučnine, pa su slučaj prijavili nadležnim službama. Na teren su izišli policija i inspektori Državnog inspektorata.

Neki građani posumnjali su kako bi za smrad mogao biti odgovoran Institut Ruđer Bošković, pa su i tamo proveli interni nadzor, no utvrdili su da to nije izvor smrada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene