Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omiljen gost

Omanski sultan u Dubrovniku ostavio čak 60.000 dolara napojnica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici dvaju dubrovačkih hotela, ovih se dana, zaista nemaju na što žaliti. Veliku profesionalnost ovih zaposlenika i kvalitetnu uslugu, sultan Qaboose Bin Said Al Said nagradio je s čak 60,000 dolara napojnice.

Omanski sultan Qaboose Bin Said Al Said nagradio je sve zaposlenike jednog dubrovačkog hotela sa po 100, 200 ili 300 dolara napojnice, a navodno se radi o najmanje 50 zaposlenika, no nitko to nije htio službeno potvrditi.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Isplovila treća najveća jahta u svijetu iz Dubrovnika

Istu sreću su imali i zaposlenici još jednog dubrovačkog hotela čije je zaposlenike sultan nagradio sa po 450 dolara.

'Nažalost, ne mogu to komentirati. Budući da cijenimo zadovoljstvo uslugom našeg hotela koje su izrazili Omanci, dogovor je da o tome nećemo govoriti', izjavila je glasnogovornica jednog od dvaju 'sretnih' hotela, u kojem je, prema neslužbenim informacijama zaposleno najmanje 120 ljudi.

Izračunamo li sve napojnice dolazimo do brojke od 60.000 dolara koje je sultan ostavio u Dubrovniku kao izraz zadovoljstva uslugom.

Osim što je nagradio zaposlenike ovih hotela, sultan je i gradonačelniku Vlahušiću poklonio skupocjeni sat. Omanski je sultan zato s razlogom postao jedan od najomiljenijih gostiju Dubrovnika, piše Dubrovniknet.hr.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene