Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvali na okupljanje

Obitelj i prijatelji opraštaju se od mlade osječke studentice: "Svi su u šoku, teško je naći riječi"

Aktualno Galerija Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 4 Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 1 Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 2 Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Istraga ubojstva studentice, ilustracija - 3 Galerija 1/4 >>
Obitelj i prijatelji opraštaju se od mlade osječke studentice koja je život izgubila u srijedu navečer u stanu 27-godišnjeg policijskog službenika dok je on, kako ga se tereti, neoprezno rukovao vatrenim oružjem.

Mlada osječka studentica (21) izgubila je život u stanu 27-godišnjeg policijskog službenika dok je on, kako ga se tereti, neoprezno rukovao vatrenim oružjem te ju je slučajno upucao.

Očekuje se njegovo privođenje pritvorskom nadzorniku, udaljen je iz službe i čeka ga disciplinski postupak.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Izbori su sve bliže Plinska afera Plenkoviću za vratom: ''Brinemo o velikom i bitnom, a male greške rješavamo kad mi to hoćemo''

Pročitajte i ovo Ilustracija zabrinuti roditelji Gradom se širi opasna bakterijska bolest: Vrtić izdao važno upozorenje

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je pištolj zadužio tek nedavno. Policija još nije objavila detalje tragedije, niti objasnila zašto je vijest priopćila tek dan poslije.

"To je samo njegova nepažnja, što da kažem? Mladi ljudi dobiju oružje i onda se igraju pred ženama, Hoće se možda i pokazati, tko zna što je bilo", komentirao je slučaj Osječanin Antun.

"Trenutno su svi u šoku, teško je naći riječi za ovakvu situaciju. Pozivam sve ovim putem da se sutra u 11 sati se okupimo ispred Pravnog fakulteta u Osijeku kako bi odali počast preminuloj kolegici", rekao je Karlo Rašić, predsjednik studentskog zbora na Pravnom fakultetu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene