Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorena voda

Netko je u fontanu usred grada na četiri rijeke ulio deterdžent: ''Pjena party na Korzu ili samo nečija šala?''

Pjena u karlovačkoj fontani
Pjena u karlovačkoj fontani Foto: Grad Karlovac
Netko je u fontanu na karlovačkom Korzu usipao, kako se čini, deterdžent za pranje posuđa, objavio je Grad Karlovac i odmah naložio zatvaranje vode.

''Nepoznat netko u fontanu na Korzu usipao je najvjerojatnije deterdžent za pranje posuđa'', objavio je Grad Karlovac u nedjelju na svojem Facebook profilu uz fotografije koje pokazuju kako je cijela fontana u pjeni.

Pročitajte i ovo Kako bez tople vode? - 4 Radovi na mreži Velik dio Zagreba uskoro bez tople vode, nekima je već hladno, drugi zbijaju šale: ''Čeličimo se, bit ćemo zdraviji"

"Je li uslijedio kakav pjena party ili je to trebala biti samo nečija šala, za sad nije poznato, no sasvim je sigurno da će pjena biti uklonjena" poručili su iz Grada.

Poručili su i da je Grad odmah naložio zatvaranje vode: ''Fontana će u ponedjeljak biti isprana i očišćena kako bi u njoj ponovno bila samo čista voda.''

Pročitajte i ovo Održan Split Pride 2023. - 4 Sve je prošlo mirno U gradu na četiri rijeke održana prva povorka ponosa, Pride i u Splitu: "Mi imamo europske zakone, ali ne usađujemo ljudima europske vrijednosti"

Zatvaranje je naloženo, objasnili su, s obzirom na to da se u krugu fontane često okupljaju djeca koja nerijetko zastanu i umoče ruke u fontanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene