Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRUNICA

FOTO Neobičan prizor dočekao Zagrepčane na glavnom gradskom trgu: Muškarci klečali i molili za čednost u odijevanju i predbračnu čistoću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića danas je mnoge prolaznike iznenadio prizor muškaraca koji su klečeći molili krunicu u čast Blaženoj Djevici Mariji od svete krunice. Jedan od predvodnika bio je i čelnik udruge Vigilare John Vice Batarelo.

Muškarci su se rasporedili po trgu, kleknuli i počeli moliti krunicu u čast Blaženoj Djevici Mariji od svete krunice i to u sklopu Svjetske molitve krunice. Jedan od istaknutijih predvodnika molitve bio je i John Vice Batarelo, čelnik katoličke udruge Vigilare.

Pjevala se pjesma "Rajska Djevo, kraljice Hrvata", a molilo se za domovinu, mir i obraćanje hrvatskog naroda, za muškarce da postanu duhovni autoritetu u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RAZLJUTILI GA MEDIJI Batarelo (opet) širi mržnju: "Povest ćemo (duhovni) rat protiv tetkica i izdajnika"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stigle vrućine Batarelo protiv kratkih hlača na misi: "Prikaži kao katolički muž pravu malu žrtvu"

Među ostalim, molilo se i za prestanak predbračnih odnosa, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, ali i za prestanak pobačaja i otvrenost bračnih parova života kao i za beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene