Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat na društvenim mrežama

Ministar Anušić dopunio Milanovićevu anketu na Facebooku, evo što je napisao

Ivan Anušić
Ivan Anušić Foto: Ranko Suvar/Cropix
Podsjetimo, Milanović je na Facebooku objavio anketu i pitao svoje pratitelje o aktivnostima premijera Plenkovića koji boravi u Bruxellesu. U komentarima mu se javio HDZ-ov ministar obrane Ivan Anušić.

Predsjednik Republike Zoran Milanović u četvrtak je na svojem Facebooku objavio anketu o premijeru Andreju Plenkoviću koji boravi u Bruxellesu na globalnom nuklearnom samitu. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

Na pitanje što će premijer tamo raditi ponudio je dva odgovora, a ministar obrane dodao je i treći.

''Što mislite? AP će danas u Briselu:

a) produžiti do Luksemburga i dati iskaz europskim tužiteljima 👍

b) spašavati svoju europsku fotelju 😆'', pitao je predsjednik, a Anušić je uz sliku Milanovićeve ankete komentirao: 'C) boriti se za otvaranje pristupnih pregovora BiH i pomoći Hrvatima u BiH, što je strateški interes. Dok je Milanović jedino uspješan u međunarodnoj izolaciji'.

Predsjednikovu anketu sa samita je komentirao i sam Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Vučić, Plenković i Orban u Bruxellesu nuklearni samit FOTO Što se tu kuha: Vučić objavio fotografiju s Plenkovićem i Orbanom

"Za razliku od njega koji tumara Hrvatskom kao muha bez glave i bavi se ovim ostacima propalog SDP-a, mi za Hrvatsku radimo ozbiljne stvari. On nudi kaos, nered, cirkus", kazao je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene