Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrušio se na Vladu

VIDEO Pavliček u Saboru zapjevao bećarac: "Došao Radman i uzeo naše svinje i ode sve u tri materine"

Marijan Pavliček tijekom govora u Saboru izrecitirao je bećarac o afričkoj svinjskoj kugi.

Marijan Pavliček, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista, obrušio se na premijera Andreja Plenkovića jer, tvrdi, pokušava diskreditirati prosvjednike koji su izašli na ceste zbog Vladinih mjera protiv afričke svinjske kuge.

"Ovih dana možemo vidjeti izrazitu nervozu kod premijera zbog prosvjeda koji traju već dva tjedna, što očito nije očekivao, pa raznim medijskim napadima pokušava diskreditirati prosvjednike i prosvjed", rekao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Što se to događa u Zagrebu, trebamo li biti zabrinuti? Besana noć za dio građana, policija sve istražuje

Također je odbacio Plenkovićevu tvrdnju da su se među prosvjednike infiltrirali ekstremisti pa pozvao SOA-u da, ako ima takva saznanja, nešto i poduzme.

"Ja odgovorno tvrdim, s obzirom da sam s njima skoro svaki dan, da među tim seljacima i svinjogojcima nema ni jednog pripadnika bilo kakve ekstremističke skupine", ustvrdio je.

Pavliček se osvrnuo i na izjavu premijera da je na čelu prosvjeda bravar, što je nazvao najvećim pokušajem diskreditacije prosvjednika.

"Na čelu ministarstva poljoprivrede je osoba koja je po profesiji ekonomist, koja svinjca, svinje ni svinjokolje vidjela nije. Taj bravar zna više o svinjama nego taj ekonomist", rekao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasna zarazna bolest Sve što morate znati o hripavcu: Kad treba u izolaciju i koliko ona traje, jedna stvar je radikalno skraćuje

Zastupnik Hrvatskih suverenista svoj je slobodni govor u Saboru završio bećarcem o afričkoj svinjskoj kugi.

"Dobra večer, slavonski mesari, mi smo čuli da ste nešto klali, bi li i nam' jedan komad dali? Dođi, brate, ima svega dosta, kod Slavonca ti gladan ne osta. Slaninice, čvaraka i luka uzgojila je slavonska ruka. I kulena tu slavonskog ima, bit će svega, dugačka je zima", izrecitirao je.

"Ali došla je iz Zagreba grada svinjska kuga po imenu Vlada. Ne daju živjeti seljaku pa nas gaze u totalnom mraku. Došla je Vlada i uzela ono naše, da sve bude što Europi paše. Došao je Radman i uzeo naše svinje i ode sve u tri materine", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene