Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLAO JOJ I DRES

Kapetan Vatrenih Luka Modrić odgovorio na dirljivo pismo teško bolesne djevojčice Selene: "Mi svi igrači navijamo za tebe"

Dres i pismo Luke Modrića za malenu Selenu (Foto: HNS)
Dres i pismo Luke Modrića za malenu Selenu (Foto: HNS) Foto: HNS
Djevojčica o kojoj je riječ petogodišnja je Selena, oboljela od akutne limfoblastične leukemije i od prije šest mjeseci je u remisiji.

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama osvanulo je dirljivo pismo upućeno kapetanu Vatrenih Luki Modriću.

Pročitajte i ovo Luka Modrić iznenadio šestogodišnju Selenu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dnevnik Nove TV i Vatreni priredili iznenađenje Najslađoj navijačici Vatrenih ispunjena želja: Prije godinu dana pozvala je Modrića na piknik, a sada ga je upoznala Alen i Mija Dakić (Foto: Dnevnik.hr) Njihove geste ne mogu se sakriti Vatreni nakon slavlja pokazali veliko srce, ali se ne hvale: "Kapa do poda"

"Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?! Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena", pisalo je u pismu.

Djevojčica o kojoj je riječ petogodišnja je Selena, oboljela od akutne limfoblastične leukemije i od prije šest mjeseci je u remisiji.

Na pismo djevojčice Modrić je danas i odgovorio: "Draga Selena, dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala što si bila uz nas! Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje! Od srca, tvoj Luka Modrić"

Lukino pismo objavljeno je na Facebook stranici Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj je navedeno i kako je Modrić malenoj poslao i dres te da joj Vatreni i HNS žele sve najbolje u borbi protiv bolesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene