Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navikao na smrknuta lica dok govori

Krunoslav Borovec primio grand PRix za komunikatora godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je večeras godišnje grand PRix nagrade za najbolja ostvarenja u struci u prošloj godini u sedam natjecateljskih kategorija, a najprestižniju nagradu za Komunikatora godine primio je Krunoslav Borovec, načelnik Ureda ravnatelja policije.

Zahvalivši na priznaju koje mu je uručeno u hotelu The Regent Esplanade, Krunoslav Borovec kazao je kako je za stvaranje dobre slika u javnosti potrebna jasno definirana strategija i podrška ljudi koji donose odluke a što zajedno s umješnosti pojedinca donosi rezultate.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U području elektronskih medija Romina Knežić izabrana je za jednu od najboljih žena-govornika Slika nije dostupna Kako je država trebala reagirati na slučaj dr. Bosanac?

Podsjetio je da su ga u prvi plan izbacila teška kaznena djela, istaknuvši kako su te situacije shvaćene kao prilika da se ponovno izgradi izgubljeno povjerenje javnosti u hrvatsku policiju. Nagrada je ujedno i priznaje da smo u tome uspjeli, rekao je Borovec duhovito dometnuvši da je iznenađen situacijom da mu netko 'plješće kada govori, jer je navikao na smrknuta lica'. Godišnju nagradu HUOJ za razvoj struke odnosa s javnošću primila je Kristina Laco, dugogodišnja direktorica Premise. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene