Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan životne opasnosti

Pao avion kod Vinkovaca: Teže je ozlijeđena jedna osoba, oglasila se i policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kod Vinkovaca je pao mali avion. U zrakoplovu je bila jedna osoba koja je ozlijeđena i zbrinuta u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

U padu malog sportskog zrakoplova u Vinkovcima teže je ozlijeđena jedna osoba, ali je izvan životne opasnosti, potvrđeno je iz Opće županijske bolnice Vinkovci.

"Riječ je o teško ozlijeđenom pacijentu koji je trenutačno izvan životne opasnosti i nakon kraće stabilizacije, na zahtjev samog pacijenta, prevezen je u KBC Osijek radi daljnjeg liječenja s obzirom da je pacijent iz Osijeka", kazao je dežurni traumatolog u vinkovačkoj bolnici Tomislav Kokić.

Pročitajte i ovo Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti

Županijski centar 112 Vukovar zaprimio je danas, 16. rujna u 11:49 sati dojavu o padu malog sportskog zrakoplova, oko 1 km od aerodroma Sopot u Vinkovcima. Na teren je upućena hitna medicinska pomoć i policija. U zrakoplovu je bila jedna osoba koja je ozlijeđena i zbrinuta u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, priopćilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

PU vukovarsko-srijemska oglasila se priopćenjem vezano uz nesreću. 

"Danas smo u 11,50 sati, zaprimili dojavu da je u blizini aerodroma Sopot, spram Vinkovaca, došlo do pada lakog sportskog zrakoplova. Policija i hitna medicinska pomoć su odmah intervenirali i na mjestu događaja utvrdili da je u letjelici bila jedna osoba koja je ozlijeđena te je prevezena u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima. Policija je o događaju promptno izvijestila nadležno državno odvjetništvo te Komisiju za izvanredne događaje u zračnom prometu. Na mjestu događaja se provodi očevid".

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene