Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga ne daje rezultate

Knin: Potraga za nestalim 32-godišnjakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gorska služba spašavanja, policija, mještani u okolici Knina danima bezuspješno traže 32-godišnjeg Iliju Medića. Po nabujaloj rijeci traže ga čamci, a traje i potraga helikopterom iz zraka. Zasad nema nikakvih rezultata. Policija poziva građane da prijave ako su Medića vidjeli.

Iliju Medića bez uspjeha su tražili helikopter i čamci. Pogledi svima skreću prema brzoj i hladnoj rijeci. Njegova majka želi bilo kakav odgovor na pitanje gdje je njezin 32-godišnji sin. Iz gorske službe spašavanja najavili su da će za nekoliko dana u novu potragu rijekom.

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Posljednji ga je vidio njegov otac na mostu iznad rijeke u plavoj trenirci i zelenim gumenim čizmama. Već je padao mrak. Ilijin otac poznaje svaku stopu ovoga kraja. Ni on ne može mirovati. Čitav dan provede u svojoj vlastitoj potrazi.

U malom selu Cetina nedaleko Knina Ilija je jedan od rijetkih mladića. Nije kažu susjedi s nikim bio u zavadi. Više nade u povratak polaže njegova sestra. Čim je čula za nestanak doputovala je iz Srbije. Ona i njezin suprug uvjereni su kako Ilija svoj život nije završio u rijeci.

Helikopter će ponovno sutra u akciju. Pokraj kuće Medićevih nezaustavljivo jure brzaci. Potraga zasada ne daje rezultata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene