Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oslofjord

Skandinavski trajekt plovit će pod Jadrolinijom: "To je unapređenje usluge, komfora i sadržaja"

Trajekt
Trajekt Foto: Guliverimage
Jadrolinija je potpisala posudbu norveškog trajekta Oslofjord, koji će ploviti na relaciji Dubrovnik - Bari.

Ovoga ljeta Jadranom će pod Jadrolinijom ploviti norveški trajekt Oslofjord.

Brod kapaciteta prijevoza 350 vozila i više od 1300 putnika za početak će biti unajmljen na tri mjeseca, a plovit će na relaciji Dubrovnik - Bari.

Jadrolinija je Novome listu potvrdila i mogućnost kupnje broda, ako se to na navedenoj liniji pokaže isplativim i održivim.

"Brod dolazi u Hrvatsku krajem veljače, nakon čega odlazi u brodogradilište na osnovne prilagodbe vizualnom identitetu Jadrolinije te potom i uključenje u putnički pomorski promet", javljaju iz Jadrolinije.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić manevar s imovinom Turudićeva supruga kupila čak 160.000 kvadrata zemljišta: Prije njegove kandidature za šefa DORH-a sve prebacili djeci

Usluge broda

Oslofjord će svojim putnicima pružati nekoliko usluga: od restorana i kafića do igraonica za djecu i trgovina. "Ovo je značajno unapređenje usluge, komfora i sadržaja koje Jadrolinija pruža svojim putnicima", poručili su iz putničkog brodara.

Očekuje se da će brod ploviti i do deset puta tjedno, a procjenjuje se da bi mu od Dubrovnika do Barija trebalo nešto više od šest sati, dok se na službenim stranicama Jadrolinije već nalazi i potpun plovidbeni red.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene