Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što to rade?

KRITIKA MOST-U 'Jao si ga nama s njihovom strukom, kulturom i pameću!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje HNS-ovih zastupnika putem društvenih mreža kritizirali su zastupnice MOST-a i njihovo, kako su naveli, neprimjereno ponašanje u Saboru.

HNS-ovac Goran Beus Richembergh  za vrijeme sjednice Hrvatskog sabora na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj su zastupnice MOST-a Ljubica Ambrušec i Ines Strenja Linić 'uhvaćene' kako za vrijeme rasprave o financijskm izvještaju Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) za 2014. godinu, čitaju novine.

Pročitajte i ovo Sabornica izvješće DIP-a Samo jedan mlađi od 30: Objavljeno tko su najmlađi i najstariji izabrani zastupnici i zastupnice Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor

'Most provodi još jednu reformu. Ovoga puta mijenjaju kodeks ponašanja u saborskim klupama: njegove zastupnice u sabornici bez kompleksa čitaju novine tijekom rasprave o godišnjem izvješću HBORa', napisao je Beus Richemberg.

 

Most provodi još jednu reformu. Ovoga puta mijenjaju kodeks ponašanja u saborskim klupama: njegove zastupnice u sabornici bez kompleksa čitaju novine tijekom rasprave o godišnjem izvješću HBORa.

Posted by Goran Beus Richembergh on 3. veljača 2016

 

Kritikama kolege iz stranke pridružila se i Nada Turina-Đurić koja je također, putem društvenih mreža, podijelila  fotografiju MOST-ove zastupnice Ines Strelja - Linić kako čita novine.

'Kolege iz Mosta i HDZ-a ne znaju ni elementarne parlamentarne užance gdje se poštuju međustranački dogovori kod predlaganja i izglasavanja potpredsjedničkih funkcija Sabora. Kao što ni ne znaju da se u Sabornici ne čita novine. Jao si ga nama sa njihovom strukom, kulturom i pameću!', napisala je HNS-ovka Turina - Đurić.

 

 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene