Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burno na Viru

Dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća optužen da vozi automobil koji ne smije: "Prijavljen je policiji"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Općine Vir, Antonio Vučetić, koristi službeno vozilo bez valjane Odluke, tvrde vijećnici novoformirane većine, koji su ga prijavili policiji.

Nakon saznanja da dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Općine Vir, Antonio Vučetić koristi službeno vozilo, dio vijećnika ga je kazneno prijavilo PU zadarskoj.

Kako kažu, riječ je o VW Passatu u vlasništvu Općine Vir koji je koristio bez valjane Odluke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uključila se i policija Tužni roditelji i djeca: Ukradene Lego kockice u Zagrebu koje su mnogi obožavali i trebali

"Riječ je o kaznenom djelu krađe vozila kojeg isti koristi 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i s kojim dnevno prevaljuje stotinjak kilometara s obzirom na to da isti stanuje u Zadru, iako je prijavljen na adresi u Viru", stoji u priopćenju kojeg potpisuje novoformirana većina u općinskom vijeću.

"Od policije zahtijevamo da utvrdi sve okolnosti krađe vozila, a od Antonija Vučetića tražimo da odmah i bez odgode vrati vozilo i ključeve stvarnom vlasniku - Općini Vir", priopćili su iz sastava Općinskog vijeća Josip Bašić, Vesela Vučetić, Šime Buškulić, Jadranka Okreša, Šime Vučetić, Frane Vučetić i Veseljko Orlić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene