Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od misice do supruge

Čime se bave bivše splitske ljepotice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ana Saso, Ana Gruica, Lana Pavić imena su kojima je zajednička lenta, a i iste su gore list. Grad pod Marjanom iznjedrio je brojne ljepotice, a doznali smo gdje su danas i čime se bave.

Besprijekornom figurom Ana Sasso i danas u 46. godini života podjednako mami uzdahe muškaraca kao i početkom 80-ih kada je snimila legendarnu reklamu za 'Pipi' koja ju je lansirala u svijet slavnih. Bivša Miss Jugoslavije izbjegava medije. Zavidnu liniju održava vježbanjem u čemu joj pomaže još jedna bivša missica. 'Ja danas i njoj dajem vježbe. Ana izgleda predivno tako da me raduje vidjeti nju kao primjer, ipak je starija od nas nije bitno koliko, a tako dobro izgleda', rekla je Renata Lovrinčević, bivša Miss Universe Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A i tabloide... I Kraljevina Jugoslavija imala je svoje 'starlete' Slika nije dostupna Festival ljepote i talenta Festival u Cannesu obilježile haljine za pamćenje!

Modne piste napustila je i Ana Gruica zamjenivši ih kazališnim daskama. Studentica 4. godine glume sinoć je u Šibeniku uspješno prošla svoj prvi veliki kazališni test - ulogu Klare u Krležinoj 'Ledi'. 'Ovo mi je puno zanimljiviji život i puno više mene kao osobu ispunjava', rekla je Ana Gruica.

Druga pratilja Anice Martinović i bivša Miss Dalmacije Viktorija Đonlić, uživa u skladnom obiteljskom životu s Dinom Rađom. Atraktivna Viki, koja se svojevremeno okušala i u glazbenim vodama, vlasnica je poznatog splitskog wellness centra. Miss Universe 2007. Jelena Maroš posvetila se Pravnom fakultetu, a uskoro postaje televizijsko lice. 'Primarni cilj mi je raditi u svojoj struci, ali eto ostvarila mi se dugogodišnja želja tako da ću uskoro početi raditi kao voditeljica na jednoj televiziji', kaže Jelena Maroš. 

Nakon skandala i dvomjesečnog braka s zagrebačkim poduzetnikom, Lana Pavić sad je u novoj ljubavnoj idili. Mama dvogodišnje Lare Borne, polaže ispite na politologiji, a mankenstvo joj priznaje još uvijek nedostaje. 'Cijela ta scena nije ono što me više privlači, ali posao kao takav da. Jednom manekenka - uvijek manekenka', rekla je Lana Pavić.

Zbog ljubavi prema suprugu, nogometašu ukrajinskog Dinama Kijev Goranu Sabliću, bivša Miss Dalmacije i majka trogodišnje kćerkice, Monika Gusić rodni Split zamijenila je dalekim Kijevom. 'Kijev je predivan grad i gore smo već osam godina tako da bi ja ostala ondje, falilo bi mi more, ali gore je sve drugo super', rekla je Monika Gusić-Sablić. 

Bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska je pak postala egipatska nevjesta. Manekenka koja već dvije i pol godine živi i radi u Dubaiu, prije mjesec dana izrekla je sudbonosno 'da' menadžeru emiratskog šeika kojeg je upoznala na Hvaru. Svadbenu večeru iznenađenja u Kairu organizirala je saudijska princeza. 'Bio je mali roditeljski sastanak s Dinom u smislu da li je to što želiš, jesi li sritna, jesi li zadovoljna, je li to tvoj odabir, tvoja odluka? Našla je ljubav, poštenje i dobrotu i to je ono što je prevagnulo', rekla je Olga Jelaska, Dinina majka. Ovo su samo neke od splitskih missica koje je ljepota nadaleko proslavila.Sigurni smo kako će se ovaj niz nastavljati i u buduće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene