Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićena još dvojica

Britanac švercao migrante pa pokušao pogaziti policajca kod graničkog prijelaza Rupa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac se spasio tako što se bacio na tlo pored jurećeg automobila. Vozač nije daleko stigao jer su ga uhitili na graničkom prijelazu, a s njim i još dvojicu Britanaca koje se dovodi u vezu s pokušajem šverca ljudi preko granice u subotu.

Muškarac (31) iz Velike Britanije u subotu oko 19:30 pokušao je pregaziti policajca kod graničnog prijelaza Rupa. Britanac je bio parkiran pokraj ceste, a policajac mu je prišao kako bi utvrdio njegov identitet jer mu je vozilo bilo sumnjivo. Dok je išao prema vozilu, 31-godišnjak je naglo krenuo prema njemu i nastavio ubrzavati "s očitom namjerom da mu nanese tjelesne ozljede".

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Policajac se spasio tako što se bacio na tlo pored jurećeg auta, čiji je vozač samo nakratko uspio pobjeći s mjesta događaja jer je uskoro uhićen pri pokušaju prelaska državne granice, priopćila je primorsko-goranska policija.

Muškarca dovode u vezu s još dvojicom Britanaca koji su te večeri pokušali kombijem preko državne granice prevesti više stranih državljana. Sva trojica zato su dobila kaznene prijave te su predana pritvorskom nadzorniku, a 31-godišni vozač osobnog vozila još je kazneno prijavljen i zbog počinjenja kaznenog djela prisile prema službenoj osobi.

Jedan od osumnjičenika prijavljen je i prekršajno zbog posjedovanja manje količine kokaina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene