Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUČELILI SE U SUDNICI

Bećarac ponovno na sudu: "Nije točan njegov iskaz, pjevao je 'skini gaće pa mi se nag***'"

Suđenje za slučaj bećarac (Foto: Dnevnik.hr)
Suđenje za slučaj bećarac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Branimir Čolaković, okrivljenik u slučaju bećarac (Foto: Dnevnik.hr) Branimir Čolaković, okrivljenik u slučaju bećarac (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Suđenje za slučaj bećarac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
"Očekujem oslobađajuću presudu kao što je i bila, ništa manje, ništa drugo ne očekujem. Zapravo, ništa drugo me ne bi zadovoljilo", rekao je Branimir Čolaković. Presuda je najavljena za petak.

Prije točno sedam godina na današnji dan UNESCO-ov odbor odlučio je slavonski bećarac uvrstiti na popis svjetske nematerijalne kulturne baštine, no slavonski bećarac ponovno se našao na Prekršajnom sudu u Valpovu.

Pročitajte i ovo Dino Drpić - 1 Velik dug Nova svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću: Na sudsku klupu sjeo Dino Drpić i optužio Dinamo Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 U svojstvu svjedoka Otac ubojice iz beogradske škole došao na sud. Njegov potez duboko povrijedio obitelji ubijene djece

Nakon odluke Visokog trgovačkog suda ponavlja se postupak protiv Branimira Čolakovića, člana kulturno-umjetničkog društva iz Valpova, koji je ranije oslobođen optužbi da je na Ljetu valpovačkom 2015. godine bećarcem omalovažavao i diskriminirao policijsku službenicu.

Svi su ostali pri ranijim iskazima, a stranke su se morale i sučeliti. Presuda je najavljena za petak.

"Očekujem oslobađajuću presudu kao što je i bila, ništa manje, ništa drugo ne očekujem. Zapravo, ništa drugo me ne bi zadovoljilo", rekao je Branimir Čolaković.

"Ne slažem se s iskazom, okrivljenik je sam pjevao bećarac i bećarac je glasio, ne kako on je navodio 'priđi bliže' nego 'skini gaće pa mi se nag***'", kazala je policajka Marija Iličić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene