Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ozbiljne srčane tegobe'

Bandić sinoć posjetio majku u Mostaru, već jutros trčao u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, posjetio je sinoć svoju majku Dragicu koja je hospitalizirana zbog ozbiljnih srčanih tegoba. U Zagreb se vratio jutros te otišao na trčanje.

Milan Bandić, koji je u prvom krugu lokalnih izbora osvojio 47,3 posto glasova, posjetio je sinoć svoju majku Dragicu Bandić, koja je zbog ozbiljnih srčanih tegoba smještena na Odjelu intenzivne njege u mostarskoj bolnici. Liječnici su ga izvijestili da je njezino trenutno zdravstveno stanje stabilno.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

Bandić je u pratnji mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića oko 1:30 sati u noći stigao u Kliniku za unutarnje bolesti te se nekih pola sata zadržao s majkom.

>> Milan Bandić u suzama: Majka mi je na samrti, putujem u Mostar!

>> ZAGREB: Bandić i Ostojić u drugom krugu!

Nakon izlaska iz bolnice kratko je novinarima rekao kako je stanje njegove majke stabilno, te da se odmah vraća u Zagreb jer ga ujutro čekaju novi poslovi.

Tako je i bilo. Jutros je snimljen kako trči na stazi sportsko-rekreacijskog centra 3. gimnazije u Kušlanovoj. (I.D. / Hina) 

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene