Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Rovinju

Prevaren prilikom najma stana: Uzeo mu stotine eura pa prekinuo svaki kontakt

Ilustracija - najam stana u Rovinju
Ilustracija - najam stana u Rovinju Foto: Dusko Marusic/Cropix
U Rovinju je 29-godišnjak prevaren prilikom iznajmljivanja stana.

29-godišnjak je prevaren prilikom unajmljivanja stana u Rovinju. Muškarac je u oglasniku na društvenoj mreži pronašao oglas za najam stana. S nepoznatom osobom dogovorio je uvjete te mu uplatio nekoliko stotina eura kao predujam i prvu ratu najma.

Nakon uplata osoba koja je iznajmljivala stan prekinula je svaki kontakt s 29-godišnjakom te je shvatio da se radi o prijevari. Rovinjska policija poduzima sve mjere i radnje utvrđivanja okolnosti i počinjena kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Freedom Shield Dvostruko više vojnika Vježbe dviju zemalja razljutile vojnu silu: "To je proba za nuklearni rat!"

Pročitajte i ovo Moguća grmljavinska nevremena, DHMZ upalio upozorenja promjenjivo vrijeme Moguća su grmljavinska nevremena, DHMZ upalio upozorenja: "Budite na oprezu"

PU istarska upozorava građane da budu oprezni prilikom kontaktiranja oglasa na internetskim stranicama i društvenim mrežama.

"Dobro je provjeriti preko otvorenih izvora tko je vlasnik stana i je li to osoba koja ga oglašava. Ako ste u mogućnosti, osobno ili preko osobe od povjerenja probajte provjeriti na samoj adresi iznajmljuje li se stan koji vas zanima. Preporuka je da ne šaljete novac nikome koga ne poznajete i razmislite biste li taj isti iznos novca dali nepoznatoj osobi koju sretnete na cesti", stoji u objavi istarske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene