Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka s foruma

Spevec: Prijetili su mi i nazivali državnim neprijateljem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opisujući svoj trud oko davanja državnih potpora predsjednica Vijeća AZTN-a Olgica Spevec je kazala kako se susretala sa svim i svačim, od poklapanja slušalica do pravih prijetnji.

'Danas o potporama svi znaju više i tome govore sindikati i novinari. Kad smo krenuli s projektima apsolutno nitko nije znao o čemu se radi. Nije bilo svijesti imala sam vlastito iskustvo o tome, lupanja slušalica, zahtjeva da me se smijeni, neću reći fizičkih obračuna kada sam se usuđivala govoriti o tome da se neka potpora ne može dodijeliti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nezakonite naplate naknada Počele tužbe protiv ZAMP-a Slika nije dostupna Vruće splitsko ljeto Olgica Pinky najavila suradnju s bubnjarom Iron Maidena

Optuživali su me da taj sustav nije usklađen s našim državnim gospodarstvom. Dobila sam nazive državnog neprijatelja, izdajnika. nekoga tko u Sabor donosi najveće falsifikate u povijesti Sabora. No to je prošlo, a mi smo dobili cijeli niz novih zakona koji su usklađeni sa zakonodavstvom i uspostavili smo disciplinu državnih potpora', kazala je Spevec u svom govoru na poslovnom forumu.

Također je naglasila kako je, što se tiče budućnosti investicija u Hrvatskoj,  umjereni optimist. Želi da sva hrvatska brodogradilišta ostanu na životu i da se izbjegnu zatvaranja.

'Te su stvari važnije od toga na koji ćemo datum završiti pregovore s EU', kazala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene