Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Potvrda visoke kvalitete i standarda'

PharmaS prvi u Hrvatskoj partner farmaceutske izvrsnosti Hrvatskog farmaceutskog društva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Pharmas prva je farmaceutska tvrtka u Hrvatskoj koja je stekla status 'PHARMA HFD - Partner FARMACEUTSKE IZVRSNOSTI HFD-a'. Projekt je krajem prošle godine pokrenut na inicijativu Hrvatskog farmaceutskog društva kao temeljne farmaceutske udruge, a njime se žele podržati sve tvrtke koje se bave farmaceutskom djelatnošću i koje slijede stroge kriterije i visoke standarde farmaceutske izvrsnosti na svim razinama.

Cilj projekta je ukazati na važnost poštivanja institucionalno definiranih propisa i normi, društveno odgovornog i etičkog poslovanja, osiguranja kvalitetnih i sigurnih farmaceutskih proizvoda, odgovorne primjene farmaceutskih proizvoda u skladu sa stručnim smjernicama, te na važnost farmaceutske skrbi i u službi je poboljšanja kvalitete života i očuvanja zdravlja stanovništva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravi lijek za pravog pacijenta u pravo vrijeme Šef Rochea pojasnio što to znači "personalizirani lijek" i zašto je njegova tvrtka odabrala baš Hrvatsku Promocija studenata farmacije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Učenje koje se isplati Stručnjaci na promociji magistara upozorili na nedostatak farmaceuta: "Siguran sam da 200 njih može pronaći radno mjesto"

Odluka o stjecanju statusa 'partnera farmaceutske izvrsnosti HFD-a' omogućava PharmaSu korištenje logotipa 'Pharma HFD – PARTNER FARMACEUTSKE IZVRSNOSTI' na svim svojim proizvodima.

'Ovo je potvrda visoke kvalitete i visokih standarda naših proizvoda od strane Hrvatskog farmaceutskog društva, središnje institucije farmaceutske struke, na što smo iznimno ponosni. U PharmaSu se vodimo jednako visokim standardima i kriterijima u proizvodnji lijekova i bezreceptnih proizvoda te zbog toga korisnici mogu imati povjerenje u sve naše proizvode. CHC segment (Consumer Healthcare) posluje na najvišoj mogućoj profesionalnoj i etičkoj razini te je stjecanje statusa „partnera farmaceutske izvrsnosti HFD-a' dodatna potvrda kvalitete naših proizvoda od strane struke', rekla je Dina Štern, Brand manager CHC-a u PharmaSu.

Dodala je kako se PharmaS danas može pohvaliti velikim brojem poznatih brendova u svom portfelju - od PROBalansa, Dormirina, Femipause pa sve do Laksamola i brojnih drugih. 'Iako je PROBalans kao naš prvi brend lansiran prije nepune dvije i pol godine, do danas je već ostvario prodaju preko 270.000 pakiranja, što također govori o kvaliteti i pouzdanosti naših proizvoda, ali i o lojalnosti kupaca koji su prepoznali kvalitetu', naglasila je Štern. 

Anita Galić, voditeljica Projekta i stručna suradnica u HFD-u izjavila je: 'S obzirom na to da je farmaceutska industrija jedna od najvažnijih strateških grana za razvoj hrvatskog gospodarstva, uvjereni smo kako će stalno poštivanje kriterija farmaceutske izvrsnosti i ovaj projekt, 'PHARMA HFD-Partner farmaceutske izvrsnosti', biti dodana vrijednost za PharmaS i sve buduće partnere u njihovom budućem poslovanju, kao zalog za zdravije i bolje sutra svih građana Lijepe naše'.

Status 'partnera farmaceutske izvrsnosti HFD-a' zahtijeva prethodno udovoljavanje strogim kriterijima koje su odredili hrvatski znanstvenici i stručnjaci iz različitih područja farmacije. Temeljem toga moguće je izdvojiti najperspektivnije tvrtke koje se bave proizvodnjom farmaceutskih i drugih proizvoda ukazujući na njihov doprinos gospodarskom razvoju Hrvatske, unaprjeđenju farmaceutske struke i zaštiti zdravlja ljudi.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene