Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Zagrebu

Policija ulovila muškarca koji je tijekom intervencije napao vozača hitne! Liječnica za DNEVNIK.hr: "Prijetio mu je da će ga naći i polomiti"

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Goran Mehkek/Cropix Napad na djelatnike Hitne pomoći - 2 Napad na djelatnike Hitne pomoći - 2 Foto: DNEVNIK.hr Napad na djelatnike Hitne pomoći - 5 Napad na djelatnike Hitne pomoći - 5 Foto: DNEVNIK.hr Napad na djelatnike Hitne pomoći - 4 Napad na djelatnike Hitne pomoći - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Napad na djelatnike Hitne pomoći - 3 Galerija 1/7 >>
Napadnuta je ekipa hitne pomoći u jutarnjoj intervenciji u Zagrebu, potvrdila je policija. Liječnica tima ispričala nam je što se dogodilo.

Tijekom intervencije u petak oko 10 sati napadnut je vozač hitne pomoći.

Kako je liječnica tima rekla za DNEVNIK.hr, izašli su na teren zbog naleta vozila na pješakinju u Ulici Medveščak. Oni su zbrinuli gospođu, nakon čega je na skuteru dojurio njezin suprug koji se nikome nije predstavio. Prvo je prijetio vozaču koji je naletio na gospođu, a zatim je nasrnuo i na tim hitne pomoći.

Pročitajte i ovo Skup podrške radnika Drave International skup podrške VIDEO Vlasnik tvrtke u kojoj gori plastika u suzama se obratio radnicima: "To što Stožer radi nije normalno"

Pročitajte i ovo Nekretnine Astronomske cijene Zašto su stanovi u Hrvatskoj toliko skupi i što treba napraviti da se cijene smanje? "To bi bila administrativno najnježnija revolucija"

"Pokušao je ući u kombi, nije rekao da je suprug. Nismo ga pustili i postao je agresivan. Lupio je kolegu u nos i psovao. U šoku smo svi. Kolegu boli nos, to je otečeno, bolno. Ima hematom", ispričala nam je potresena liječnica.

Njezinom kolegi pomoć je pružena u KBC-u Zagreb, a cijeli događaj prijavili su i krim policiji zbog prijetnje. "Prijetio mu je da će ga naći i polomiti", dodala je liječnica.

Policija potvrdila napad

Pitali smo zagrebačku policiju o detaljima događaja. "Možemo potvrditi da je u prostorije PU zagrebačke pristupio zdravstveni djelatnik i podnio kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema zdravstvenom djelatniku. U tijeku je kriminalističko istraživanje".

Nekoliko sati kasnije, policija je izvijestila kako je muškarac (50), koji se dovodi u vezu s napadom na djelatnika hitne pomoći, pod nadzorom  policije.

Hitna uživo 194 oglasila se na Facebooku, napisali su da je njihov kolega dobio udarac šakom u glavu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene