Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RIJEKA I DALJE U ŠOKU

Vlasnica riječkog kafića u kojem se dogodilo brutalno ubojstvo tvrdi: "Snimku je presnimio policajac na mjestu događaja, kao dokaz"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalno ubojstvo u Rijeci šokiralo je cijelu državu. Dan poslije, snimka zvjerskog zločina u kafiću munjevitom se brzinom proširila internetom. Postavilo se pitanje - tko ju je pustio u javnost?

Zvjerski zločin u Rijeci, u kojem je život izgubila 67-godišnja žena, zabilježen je na snimci nadzorne kamere u kafiću u kojem se dogodilo ubojstvo. Mučna snimka vrlo se brzo proširila internetom, što je izazvalo zgražanje mnogih i pitanje - tko ju je pustio u javnost.

Pročitajte i ovo Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade

Vlasnica kafića Pin u kojem se dogodio zločin za Novi list je kazala: "Želim se oglasiti zbog sporne snimke nadzornih kamera tragičnog događaja u caffe baru Pin. Snimku je presnimio policijski službenik na mjestu događaja, a kao dokaz u istrazi. Nisam upoznata s time kome je i zašto snimka proslijeđena. Napominjem da je nisam snimala, a niti sudjelovala u objavi iste."

Poslali smo upit i Policijskoj upravi primorsko-goranskoj o tome što su poduzeli u vezi otkrivanja osobe koja je proširila snimku. Odgovor je bio kratak: "Nastavno na Vaš upit obavještavamo Vas da poduzimamo mjere i radnje, a u cilju utvrđivanja kako je snimka dospjela u javnost".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene