Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u riječkoj su bolnici

Automobilom se zabio u kolonu pješaka kod Novog Vinodolskog: Dvoje teško ozlijeđenih, četvero ima lakše ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je kazneno prijavila 65-godišnjeg talijanskog državljanina, koji je u ponedjeljak na cesti kod Novog Vinodolskog vozilom udario u kolonu pješaka koja je hodala nogostupom pri čemu je teško ozlijedio dvoje, a lakše četvero čeških državljana.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u srijedu su izvijestili da je crikvenička policija dovršila kriminalističko istraživanje te da je 65-godišnjak kazneno prijavljen za izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Do nesreće je došlo kada je 65-godišnji vozač Mercedesa, krećući se iz smjera Senja prema Crikvenici, dolaskom u lijevi zavoj vozilom izašao izvan ruba kolnika na pješački nogostup. Pritom je vozilom udario u kolonu pješaka koja se kretala nogostupom.

Pročitajte i ovo Sudar vlaka i automobila Izbjegli tragediju Vlak demolirao auto na tračnicama: Majka s djecom uspjela pobjeći na sigurno

Pješaci su prevezeni u Klinički bolnički centar Rijeka, pružena im je liječnička pomoć te su kod dvoje utvrđene teške ozljede, dok je četvero lakše ozlijeđenih, izvijestili su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene