Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BJEŽAO POLICIJI

Suluda noćna jurnjava ulicama Zagreba: U potjeri za pomahnitalim muškarcem ozlijeđena dvojica policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz zagrebačke policijske uprave izvijestili su kako se u noći s petka na subotu na ulicama Zagreba odvijala potjera za muškarcem koji je prekršio niz prometnih propisa. U potjeri su ozlijeđena dvojica policijskih službenika.

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je u noći između petka i subote, oko 2 sata ujutro, patrola uočila 35-godišnjaka koji je upravljajući Fordom Focusom koprivničkih registarskih oznaka na raskrižju Selske ceste i Savske ceste počinio prometni prekršaj te su mu stoga signalizirali da se zaustavi.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta

No, on se na to oglušio i dao se u bijeg Savskom cestom prema sjeveru i dalje kroz naselje Trnje. Potom se vratio na raskrižje Savske i Selske, gdje su mu policajci službenim vozilom prepriječili put. Policajac je potom krenuo prema njemu da ga uhiti, no muškarac je naglo krenuo unatrag pa se policajac, da bi izbjegao nalet vozila, morao baciti na službeno vozilo. Bjegunac je potom udario svojim Focusom u prednju desnu stranu policijskog vozila te nastavio bježati.

Produžio je do zemljanog puta uz savski nasip, gdje su ga u Miševičkoj ulici ponovno presreli policajci, a ovaj put je bjegunac u naletu bočnim retrovizorom udario jednog od policajaca, ponovno ignoriravši upozorenja i zahtjeve da se zaustavi. 

Odjurio je dalje savskim nasipom u smjeru istoka, a u naselju Petruševec dočekala ga je još jedna policijska blokada. Ni ovdje se nije zaustavio, već je udario autom u prednju lijevu stranu drugog policijskog vozila i nastavio bijeg preko Domovinskog mosta u smjeru zračne luke.

Na prvom rotoru kod zračne luke izletio je s ceste te nastavio bijeg trčeći, no tada su ga policajci sustigli, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Iz PU zagrebačke izvijestili su da je dvojici policajaca koji su ozlijeđeni u ovoj potjeri pružena liječnička pomoć u KBC-u Zagreb.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene