Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ruski državljanin

Nova smrt na moru: Pronađeno tijelo nestalog 49-godišnjeg ronioca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uvali Brbišćica na Dugom otoku u nedjelju je smrtno stradao 49-godišnji ruski državljanin, priopćila je u ponedjeljak Policijska uprava zadarska.

Policija je dojavu o nestanku 49-godišnjeg muškarca, koji je oko 11 sati otišao roniti, zaprimila u 11:48 sati. U potragu su se odmah uključili policija s plovilom i roniocima te brod Lučke kapetanije.

Četrdeset devetogodišnji ronilac je pronađen u 18,:35 sati u moru, na udaljenosti oko jedne nautičke milje od Brbišćice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 44 nova slučaja, jedan preminuli Više je zaraženih nego prije tjedan dana, raste broj osoba na respiratoru: U jednoj županiji porast oboljelih za čak 40 posto

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna s 11 metara Sreća u nesreći! Dijete palo s trećeg kata i zadobilo samo lakše ozljede. Spasila ga nevjerojatna slučajnost

Tijelo smrtno stradalog ronioca pregledao je mrtvozornik koji je utvrdio da nema tragova nasilja. Tijekom dana obavit će se obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, navodi se u priopćenju PU zadarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene