Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Bivši vođa BBB-a pucao u Krivom putu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkom klubu Krivi put noćas je došlo do pucnjave, kada je jedan od gostiju izvadio pištolj i uperio ga u redara, no pritom nitko nije ozlijeđen, doznaje se u policiji.

Incident se dogodio pola sata iza ponoći u klubu u Runjaninovoj ulici ispred 200 gostiju koji su bili na terasi. Nakon što su redari iz kluba izveli 35-godišnjaka jer je pod utjecajem alkohola radio probleme, on je na punoj terasi izvadio pištolj i uperio ga prema redaru koji ga je odgurnuo. Neslužbeno doznajemo da se radi o G.H., bivšem vođi BBB-.a, koji je prije mjesec dana oslobođen optužbi da je 2001. godine pokušao ubiti dvije osobe.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen? Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika

'Pištolj je tada jednom opalio, a 35-godišnjaka su redari srušili na tlo i zadržali do dolaska policijskih službenika', navodi se u policijskom priopćenju. No, policija nije izvijestila je li pištolj opalio 'sam od sebe' ili je 35-godišnjak ipak pritisnuo okidač. Ističu tek da je muškarac uhićen zbog pružanja pasivnog otpora, zbog čega je s 'lisicama' na rukama odveden u policijsku postaju. Policija nad njim još uvijek provodi tzv. kriminalističko istraživanje, a alkotestom mu je otkriveno da je u krvi imao 2,30 promila. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene