Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakve su to riječi pale

Pijani Međimurac uletio policiji tijekom očevida: Nakon ovoga vjerojatno više neće piti, a ni vrijeđati policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je 36-godišnjak vrijeđao policajce te im čak prijetio ubojstvo u Podturnu podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

U subotu nešto prije 16 sati u Podturnu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni 27-godišnji vozač i 46-godišnji putnik iz teretnog automobila.

Upravljajući kombijem Čakovečkom ulicom, vozač je stisnuo gas te u kombinaciji s kišom izgubio nadzor nad vozilom. Vozilo je izletjelo s ceste te udarilo u betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i u zid obiteljske kuće.

Nakon dolaska policije utvrđeno je da je 27-godišnjak upravljao vozilom bez vozačke jer mu je zbog prikupljenih negativnih bodova ona oduzeta na dvije godine. Ozlijeđeni vozač i putnik iz teretnog automobila vozilom hitne pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu.

No tu priča ne završava, nego postaje još dramatičnija.

Tijekom očevida do policajaca je nepozvan došao 36-godišnjak, vlasnik teretnog automobila koji je vozio 27-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Malezijska policija na nogama Prolaznik pronašao putnu torbu na autobusnoj stanici, kada ju je otvorio, uslijedio je šok

Pijani 36-godišnjak (s 2,09 promila alkohola u krvi), unatoč policijskim upozorenjima da se ne smije približavati službenom vozilu te ih ometati u obavljanju očevida, nije ih poslušao. 

Počeo je vrijeđati i omalovažavati policajce te su ga unatoč upozorenjima u jednom trenutku morali savladati i uhititi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio iza rešetaka Mladić napravio kaos: Krao aute, kartice, novac pa bježao policiji preko ograde

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi prekršajni nalog Teško je ozlijeđen: Jurio cestom pa izgubio nadzor nad motorom i pao

Prilikom uhićenja i privođenja 36-godišnjak je policajcima prijetio ubojstvom. Protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv 36-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene