Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Detalji strašne nesreće u centru grada: Kamionom pregazio muškarca koji je gurao bicikl

Prometna nesreća u Bjelovaru
Prometna nesreća u Bjelovaru Foto: Klikni.hr
U petak se u Bjelovaru dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 59-godišnjak. Policija je objavila detalje strašne nesreće.

U petak oko 11:40 u Bjelovaru, u Ulici Matice hrvatske, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 59-godišnjak.

Teretno vozilo za prijevoz drva gospićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak, bilo je zaustavljeno u Ulici Matice hrvatske, nasuprot križanju s ulicom Ante Trumbića, zbog crvenog svjetla na semaforu.

Paljenjem zelenog svjetla na semaforu, vozač teretnog vozila je krenuo i prednjim lijevim dijelom vozila udario je 59-godišnjaka koji je u međuvremenu gurajući bicikl, u namjeri da prijeđe preko kolnika, došao ispred teretnog vozila.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Bjelovaru Očevid u tijeku Strašna nesreća u središtu grada: Kamion pregazio biciklista, poginuo je

59-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Izvršenim alkotestiranjem vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na cesti Andrijaševci-Retkovci Smrt na cestama Velika tuga: Od posljedica teške prometne nesreće kod Vinkovaca preminulo dijete

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se razjasnile sve okolnosti događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene